Oscar – Single & Fabulous!
Oscar Göthe Gissy blev singel en vecka innan han skulle fylla 30. Killen som han varit tillsammans med sedan gymnasiet gjorde slut, festen ställdes in och Oscars värld rasade. Nu började livet som singel och med allt vad det innebär, att hitta sig själv igen och att börja dejta. ”Vissa träffar ju en ny efter en kvart, men jag har lite svårt att bli kär”, säger Oscar.

Sveriges 11 största hot i Eurovision
QX Ronny Larsson har synat årets startfält i Eurovision Song Contest och det är ett kul Eurovisionår vi har framför oss.

Saba tävlar för Danmark i ESC
Hon är adopterad från Etiopien, har kämpat med mental ohälsa och är öppet lesbisk.

Bok om att bli pappa
Finländske Kaj skriver per-sonligt om längtan efter att bli pappa och hur han och hans partner Niko bildade familj.

Sex EU-kvinnor om valet
QX har tagit tempen på sex kvinnliga parlaments-ledamöter inför EU-valet, sex kvinnor som engarerar sig mer i HBTQ-frågor än andra.

Dessutom bland mycket annat: Albin Oké berättar om sina favoriter, vi minns klubbscenen i Umeå 1973, har pratat med Benjamin Ingrosso på turné och med Anton Engström som gör Angel i musikalen Rent. Mian Lodalen skriver om att bli dumpad och att dumpa.

 

Ladda ner appen Tidningen QX!

Ladda ner appen så får du en bättre läsarupplevelse och tidigare nummer samlade i appen.
Hämta i App Store Ladda ned på Google Play

Google Play och logotypen för Google Play är varumärken som tillhör Google Inc. Apple och Apple-logotypen är varumärken som tillhör Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är ett servicemärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.

Här kan du börja prenumerera på QX.

Prenumerera på QX

Prenumerera på QX digitalt