TV/radio

Förutom programledaren Anna Wennerholm kan de som letar efter gayförebilder få sitt tillfredställt i nya TV- och radio-såpan Radio.
Nenad ”Nenne” Marsic heter den 25-årige ”gala-bögen” från Falun, som skall slåss om att bli Årets Radioman.
Varför är han med i Radio?
– Därför att jag vill visa upp mig, får vi veta genom pressmeddelandet från Kanal 5 och Radio City.
– Mina arbetskamrater har tjatat på mig, de tror att jag är som gjord för att vara med i en dokusåpa.
Tävlingen går ut på att helt enkelt göra så bra radio-program att man inte röstas ut av tittare och lyssnare. Dygnet runt kommer vi dessutom kunna följa de tretton deltagarna via en egen hemsida. Vinnaren får förutom äran även en halv miljon kronor.

Radios programledare Anna Wennerholm tror på den nya satsningen.
– Det här kommer att bli det mest spännande jag någonsin gjort! Dessutom känns det häftigt att ha möjlighet att föra fram morgondagens radiopersonlighet, säger hon.
Och det som gör Radio extra spännande menar hon är kreativiteten som krävs.
– Deltagarna måste vara kreativa, fantasifulla och utföra uppdrag som är mer avancerade än i tidigare dokusåpor. Dessutom ska de faktiskt göra ett radioprogram varje dag och jag vet hur svårt det kan vara.




Att ”Nenne” är kreativ vet de som bor och lever i Dalarnas gayvärld. Där skriver han skvallerkrönikor i gaytidningen ”Magnet”.
Programmet sänds på Kanal 5 vardagar 19.30-20.00 och söndagar till att börja med 20.00-21.00, sedan mellan 21.00-22.00. Talkshow blir det torsdagar 20.00 till 21.00.
Lyssnar gör du i Stockholm, Göteborg och Malmö på Radio City måndag till fredag, klockan 20.00-22.00 och lördag till söndag, klockan 18.00-20.00.
Eller så hänger du alltså på nätet dygnet runt….

http://www.kanal5.se/radio

Publicerad: 2001-02-11 14:00:00