LäderSommar 05

Den 25 juli startar årets BikeRun i Punkaharju i Finland. Den finska läderklubben MSC håller i ett av de mest populära arrangemangen i den europeiska läderbög-scenen.
En stor del av MC-grabbarna passerar av logiska skäl såväl Malmö som Stockholm på vägen till Helsingfors, så SLM-klubbarna i Sverige har arrangemang för att få del av det goda redan innan det officiella BikeRun tar sin start.
I Malmö börjar i helgen det numera traditionella sommarlägret. Över helgen reser skånska och gästande läderkillar ut i landet och tillbringar en moraliskt upplyftande helg tillsammans. Man sover i 4-8 bäddsrum på en lantbruksgård och på palts arrangeras workshops, fester, lekplatser och diverse motionsaktiviteter.
För de som inte kan åka med, men är nyfiken på gästerna är torsdagens välkomstfest på SLM Malmös klubblokal ett bra tips.
För att hoppa på i sista sekund måste man först kontakta SLM Malmö för anmälningsinformation. Besök deras hemsida för mer information..

I Stockholm välkomnar SLM-klubben MC-killarna med en välkomstdrink på fredagen nere i klubblokalerna. Lördag dag blir det en MC-resa i Stockholmsområdet och på kvällen MC-fest där Dj Risto spelar. Söndag är det gemensam båttur till Helsingfors som gäller.

http://www.mscfin.fi/

Källa: Läs mer om Finladization

Publicerad: 2005-07-19 13:41:03