Homonöje 2004

George Michaels porrkärlek
Sångaren George Michael sägs dejta en porrstjärna vid namn Chris Hope . Detta efter att Georges pojkvän Kenny Goss tagit in på ett behandlingshem för alkoholism i Arizona.
George Michael har tidigare berättat att han och Goss knappast är monogama:
– Vi har sexuella förhållanden vid sidan om och det funkar, så enkelt är det. Ingen social grej med middagar och sånt. Bara sex. Efter åtta år tillsammans känner vi varandra och det är okej för båda att det är så här.
Tidningen News of the World( som dock inte ska tas på för stort allvar) menar dock att det är en romans på gång och inte bara sex för George Michael och Chris Hope.

Queen stora i Iran
Brittiska rockbandet Queen släpper Greatest Hits-skiva i Iran! Trots Freddie Mercurys homosexualitet anses hans band vara okej att släppa skiva med i landet där homosexualitet anses vara ett allvarligt brott. Queen är till och med det första rockbandet i Irans historia som släpper en skiva godkänd av myndigheterna. Dock har kärlekssångerna plockats bort:
– Myndigheterna godkänner de låtar som har ett socialt tema, säger en av de ansvariga för skivsläppet på skivbolaget.
Freddie Mercury, vars egentliga namn var Frederick Bulsara, var av persiskt ursprung och Queen är ett av de mest populära västerländska banden i Iran.

Flata som Gud!
USA:s mest kända flata Ellen DeGeneres ska spela Gud i en nyinspelning av Oh, God Originalfilmen kom 1977 och handlar om Gud som utser en föreståndare för en livsmedelsaffär till ny profet.
– Ellen är en bra komiker och har gjort mycket bra material om Gud och frågor kring tro, säger Jerry Weintraub som producerade den första filmen och även ska delta i produktionen kring den nya.
Ellens senaste filmroll; som ”Dory” i Hitta Nemo var en succé och hon var den röst som hyllades mest i filmen som är den näst mest inkomstbringande tecknade filmen i USA:s historia.

Publicerad: 2004-08-29 00:00:00