Enligt Nationaldemokraternas hemsida pågår det nämligen en konspiration. Men det är inga aliens som hotar att invadera jorden. Istället är det homolobbyn, tillsammans med så kallade statsfeminister och marxister, som i hemlighet styr regering och riksdag.

Homolobbyn och vänsterkrafternas kamp berör allt ifrån att påtvinga västvärlden ett mångkulturellt samhälle och avveckla nationerna, till att förneka all form av biologi såsom kön och etnicitet.

Redan här kan man ju undra vad RFSL egentligen sysslar med på sitt kansli. Hursomhelst lär nog ordföranden ha fullt upp om dagarna med diverse omstörtande verksamheter. En ganska fulltecknad kalender, minst sagt.

Att avslöja konspirationen har därför blivit Nationaldemokraternas kall här i livet. Men det är inte alltid det går som partiet vill. Ett exempel var de ”rättsövergrepp” som skedde förra sommaren efter tumultet vid Pridetåget, varefter flera aktivister från Nationaldemokraterna och deras ungdomsförbund greps och förhördes.

Polis och åklagare agerar här helt på politiska direktiv – homolobbyn är mäktig i statsapparaten och har beordrat statuerande av exempel på oliktänkande, oavsett lag och rättssäkerhet.

Det är möjligt att minnet sviker mig, men det var väl ändå Nationaldemokraterna som misshandlade en av Pridetågets funktionärer? Och vad har detta med politiska direktiv att göra? Jo, förstår du, attacken och misshandeln skedde nämligen i ”självförsvar”. Den egentliga orsaken till gripandena är att Nationaldemokraterna, med sina fyra kommunala mandat, har fått Socialdemokraterna och hela politikeretablissemanget att skaka av skräck. Därför är Nationaldemokraterna numera utsatta för rättsövergrepp, smutskastning och hetsjakt.

Det kanske mest fascinerande är att Nationaldemokraterna tar konspirationerna på största allvar. För några veckor sedan publicerade jag en faktatext till Expo.se om deras idéer kring ”homolobbyn”. Kort därefter fick jag ett mejl från Nationaldemokraterna som berömde mig för den skarpa artikeln och förklarade att jag verkligen hade ”förstått”.

Samma artikel fick flera av mina vänner och kollegor att bara skaka på huvudet. Och frågan är vilket som är mest skrämmande – idéerna som sådana, eller nationaldemokraternas brist på distans till sina egna stolligheter. Att sedan göra politik av knasigheterna gör väl knappast saken bättre.

http://www.expo.se/

Källa: Expo

Publicerad: 2004-04-22 11:50:12