Qruiser

– Vi annonserade om denna nya tjänst i augusti och fick närmare 50 svar, berättar VD Jon Voss. Intresset återspeglar hur sajten blir allt större och hur många som engagerar sig i dess utveckling.
– Av dessa har vi nu valt att anställa Malinda Flodman på en halvtid och vi är övertygade om att vi nu kommer få en tätare och bättre kontakt med medlemmarna
– Jag vill passa på att i detta sammanhang tacka alla tusentals Guldmedlemmar som gjort det möjligt att utöka personalen och fortsätta utveckla sajten.

QX.se ställde några snabbfrågor till Malinda
Hej Malinda välkommen till QX Förlag!
– Hej tack så mycket.
Vad skall du göra hos oss?
– Jag skall hjälpa medlemmar tillrätta och med att svara på alla möjliga frågor. Dessutom skall jag genom att lyssna på medlemmarna vara en länk mellan web-redaktionen, web-utvecklarna och medlemmarna på Qruiser.
Så om man inte förstår hur man skall göra, skall man kunna kontakta dig alltså?
– Det kan man göra och om inte jag vet, så vet jag vem som vet.
Och om man får problem med andra medlemmar?
– Visst, då kan man också kontakta mig, men om man blir trakasserad eller ser olagligheter så skall man direkt kontakta Abusemaster Ambjörn.
Vad tycker du själv om Qruiser?
– Det är ett roligt sätt att få kontakt med kompisar och att lära känna människor.
Berätta mer om dig själv?
– Jag är 26 år, bor i Stockholm och tycker om att laga mat och läsa böcker. Jag pluggar på Universitetet och är då och då ute och har skolinformationer för RFSL.

På Qruiser arbetar nu förutom Malinda Micke Moggia som Webmaster och lägger i och med Malindas anställning än mer kraft på att utveckla Qruiser. Ambjörn arbetar tillsammans med ansvarige Jon Voss med abuseärenden.

Malinda hittar du på Qruiser som  Communitymaster
Micke hittar du på Qruiser som  Webmaster
Ambjörn hittar du på Qruiser som  Abusemaster

http://qruiser.qx.se

Källa: Qruiser

Publicerad: 2003-09-10 18:01:33