Lust

Sajten heter Lustgården, och drivs av 2 käcka damer i Uppsala och även om man på första sidan säjer att man mest riktar sig till tjejer så finns det mycket här som väcker köplusten hos både bögar och flator!

Till exempel så finns det nog ingen bög oavsett hur straightacting han är som inte känner lust att köpa guldmålade snoppljus med ansikten, ljusen finns i både små och stora storlekar, eller varför inte lite sugrör med snoppar på? Passar perfekt till lilla drinken på förfesten, och för butchflatan eller den riktiga machobögen som bara dricker öl kan vi kanske fresta med en ölöppnare utformad antingen som snopp, kvinna eller man.

Är du flata och sitter vid datorn hela dagarna så måste du ju bara ha deras musmatta med realistiskt tryck, och för bögen som ska gå på date så måste det ju vara roligare att få fräsch mundoft genom att suga på en liten mintsnopp än gurgla nåt tråkigt munvatten.

Denna sajt är rolig och utbudet är stort, och även om det är inriktat på heterosexuella så finns det som sagt mycket som säkert kommer tilltala både flator och bögar.

http://www.lustgarden.se

Källa: Lustgården

Publicerad: 2002-03-07 10:00:00