Våren är fan ta mig här nu äntligen! Och den 30 april, som sig bör och som det är varje år sedan Hedenhös tid, firas med vårbrasa där vinterns hela elände eldas upp och så efterföljande fest hela natten!

Är du gaysugen så har Club Backdoor extra öppet på valborgsmässoafton. Hela vägen från Los Angeles (!) kommer Dj Jerreths som delar DJ-båset med Emilio Ramos. Fri entré är det hela natten som pågår mellan 23 till 05.

SLM Stockholm har extra öppet på Valborgsmässoafton för de av oss som har mest spring i benen. Ungdomskväll alltså, med dresscode, SLMs hela palett, och öppet mellan 22-02 och öppet hus, dvs du måste inte vara medlem. Entré kostar 180 kronor/120 för helårsmedlemmar och det är en natt som bara släpper in dig mellan 18-35 år.

På Secret Garden är det öppet som vanligt med ”fullt drag” på uteserveringen och DJ tisdag kväll. 20-årsfirande Mälarpaviljongen har fått solgudarna på sin sida och eftermiddagen ser ut att bjuda på sköna temperaturer! Dj Adam Ammouri spelar mellan. 17-21.

I Göteborg är det BeeBar och deras uteservering där du firar en gay Valborg. Stänger vid 23.

I Malmö, som fortfarande inte har någon klubb  eller bar som ersatt Red Shoe och Wonk, så har SLM öppet med pub, utan dresscode på tisdagar. Fri entré för alla medlemmar.