Först åkte Nilla Fischer ut som första deltagare. Några veckor senare var det Andreas Wijks tur att lämna efter att ha hängt löst ett par veckor. Och i lördags var det alltså färdigdansat för Tone Sekelius.
Men i ett inlägg på instagram idag skriver Tone:
”Jag började det här ganska nervöst och stelt, och jag tror det var vecka tre, tangon, där allt släppte, och att visa upp en dans blev en stund jag njöt av, istället för en stund jag var stressad inför”
Hon förklarar att den här dansresan varit så mycket mer än hon någonsin kunde ana när hon tackade ja och avslutade med att tacka för alla sms och samtal och även med att hylla sin danspartner Hugo:
”Inget hade funkat utan ditt stöd och din kunskap”.

När Nilla Fischer åkte ut skrev hon på sitt instagram:

”Jag har hela tiden tänkt och trott att två kvinnor som dansar inte skulle spela så stor roll – förutom det extra utmanande i att kombinera vem som för dansen. När jag stod där i slutet av tävlingen och skulle köra en duell mot en fantastisk person, men som är man och dansar med en kvinna, hinner tanken fara genom mitt huvud; kan ett samkönat par vinna över en normpar.”

Andreas Wijk kommenterade sin utröstning även han:

”Tack kära Sverige för allt ni gett mig under den här våren i Let’s Dance. Jag är så oerhört tacksam för ert engagemang och hur ni röstade vidare oss vecka efter vecka. Kommer för alltid vara tacksam att jag fick uppleva dessa månader.”

Regnbågsfanan bärs nu av vår ordinarie favoritdansare Tobias Karlsson som dansar med Charlotte Kalla.

Ja, och så av Tony förstås…