Den 30 maj till 1 juni åker M/S Romantika ut på kryssning med Monday Bar som festarrangörer. Det är 18:e kryssningen för Monday Bar-gänget och det blir bara mer och mer populärt för varje resa.
Inte minst gäller det sommarresorna där man har möjlighet att dansa hela natten under bar himmel ute på sjön! Totalt tar M/S Romantika 2000 gäster och det kommer garanterat att bli slutsålt.
Totalt blir det 40 timmars kryssning med dans och skön partystämning.
På båten presenterar holländska Q-Dance och brittiska Goodskitchen det största dansgolvet. Q-Bar ”hosted by” MC Ruffian tar dit hardstyle, hardcore-DJs: Technoboy, The Darkraver, Luna, Brennan Heart, Wildstylez, Coone och Headhunterz Live. Goodskitchen fokuserar på house, trance och techno med DJ Shah, Misstress de Funk , Kate Lawler, Neil Navarra och något osäkert ännu, men troligen Greg Downey.
Det näst största dansgolvet presenteras av Tranceclubber.com och Polysexual. Det förstnämnda med Super 8, Tab , Miika Kuisma , Mr A och Jace. Polysexual med hårdare trance har Lisa Lashes, BK, Cally Gage och Mark H som DJs.
Klockan 06.00 på morgonkvisten öppnar Basement och Monday Bar ett dansgolv med psychedelic och house. DJs är bland andra Berre, Core, Jamin Murphy och Geoff Gains.

Outdoor Deck Party 2007

Och så blir det Outdoor Deck Party. Ett golv som troligen blir helt magiskt då det i försommarnatten dansas utomhus! Inte undra på att så många européer reser till Stockholm för att åka med Monday Bars kryssningar!
Monday Bar är mixat och inriktat på att ha kul ihop!
Bokar gör man via Tallink.