Danny sjunger på Suspekts Melodifestivalfest

Varför skall man komma just till er denna kvällen?
– Vi har en av Sveriges just nu hetaste artister på besök och som vanligt snygga värdar som gärna visar upp sig. Det kommer att bli ett fantastiskt party.

Var Danny dyr i drift?
– Han är värd vartenda öre… Danny är en fantastisk artist och jag tror att han kommer bli otroligt bra mottagen. Man dör ju bara av att titta på honom. Och vi skall ju inte ens tänka på vad som händer när han börja sjunga.

Kommer ni ha öppet i sommar?
– Oklart, när skall vi ha semester då? Jag lovar vi återkommer om detta.

Kommer ni att vinna QX:s Göteborgs pris?
– Vårt mål är ju att roa så många glada Göteborgs-homos som möjligt och om vi lyckas med det så kommer vi garanterat vinna det tillslut!

Vad känner ni om att Gossip vann hela skiten?
– Å det e helt fantastiskt. Markus gör verkligen ett JÄTTE-bra jobb med Gossip och förtjänar alla priser han fått. Det är så roligt att det rörs om lite i Göteborgs gay uteliv. Det har varit lite ”monopol” varning och det är inte bra…

Nu öppnar ju snart GS2H igen, darrar ni?
– Nej det behövs en bredd även i gay-nattlivet. Och det bidrar de till. Alla älskar inte gala och glamour som vi har på SUSPEKT.

Vad kör ni nästa fest och när?
– Vi håller just i denna stund på att boka in en annan stor artist till nästa SUSPEKT den 5 April och hoppas kunna få det klart till den 15 mars så vi kan offentliggöra det då