Sajten Alt. Gossip Celebrities rapporterar om att sommarens Brat-stjärna Charlie XCX festar för mycket, medan Troye Sivan är mer fokuserad på Grindr än att underhålla. Sajten skriver att skivbolaget inte alls bidrar under turnén vilket har fått Rush-sångaren att sluta bry sig om hur den går: ”Han är bara glad att vara ute och gå in på Grindr under varje stopp”, skriver sajten.

Men nu hugger Troye Svan tillbaka via TikTok och säger i ett klipp att det är straighta personer som ligger bakom ryktesspridningen.
– Jag släppte ett album, jag turnerar med det ihop med Charli XCX och beläggningen är 95 procent. Endast Nashville skulle kunna ses som en flopp och där har vi 78 procents beläggning.
Om Grindrhånet säger han:
– Att säga att jag åker USA runt för att ragga på Grindr är homofobiskt. Det är en stereotyp. ”Sexshamea” mig inte. Först och främst: Jag behöver inte åka runt i USA för att ligga. Jag får ligga var jag vill. Jag kan få ligg i Los Angeles. Jag är på turné för att jag släppt ett album och folk betalar för att se mig, så f**k you” avslutade han.