Årets show leds av Albin Ganovic och blir en discoexpolsion fylld av hits, The Weather Girls, dansare, husband och akrobatik. Albin sammanfattar Cabaret Candy Club som en färgexplosion, en sexig berg-och-dalbana fylld med hits från dåtid till nutid.
– Det smakar Moulin Rouge i Paris och rökiga Kit Kat Klub i Berlin. Och i år är vi ju dessutom ”välsignade” med två discolegender, The Weather Girls.

I showen medverkar också Charlie Placais, en fransk akrobat som arbetat på just Moulin Rouge i Paris.
– Charlie är en av Europas främsta, och sexigaste, luftakrobater. Han gör ett luftnummer där han parallellt tar ett bad, så vi kommer att rulla in ett badkar på Amiralens scen, resten får publiken komma för att se… Jag såg honom på en cabaret i Spanien för några år sedan och sedan dess har vi hållit kontakten. Jag har alltid älskat franskt (skrattar).

Albin Ganovic är kreativ producent, regissör och stjärna i showen. Han leder publiken genom showen med glamour, mycket humor och höga klackar.
– Jag ser i fram emot att få bli ihopklämd mellan The Weather Girls, och i år har vi valt att kalla mig för ”The Feather Boy”, cabaret-varianten av en Weather Girl! Jag är liksom den söta vaniljkrämen mellan Oreo-kexet!

Varför The Weather Girls?
– Jag har så länge jag kan minnas älskat disco. It´s Raining Men är en av världens största hits med över 300 miljoner streams. Det är en låt som är generationöverskridande. Såväl mina gen-z-kusiner från Bosnien och mina pensionerade skånska grannar kan den. Och det är ju en modern julfest med en dundershow där The Weather Girls river av Aretha Franklin, Chaka Khan, Tina Turner och kanske även gör en Sverige-hyllning med ett ABBA-medley…

Cabaret Candy Club spelas mellan 7-30 november på Amiralen i Malmö.