I klassikern Queer Eye som plockats upp av Netflix för nytt liv följer vi gaykillarna Antoni Porowski, Bobby Berk, Karamo Brown, Jonathan Van Ness och Tan France. Tillsammans formar de ”Fab 5” eller Queer Eye och rycker ut för att hjälpa vilsna heteromän till ett härligare liv.

Tan France är programmets modeexpert och gift med maken Rob. I en intervju med tidningen Condé Nast Traveler avslöjar den vanligtvis självsäkra stjärnan att han inte alltid är lika out and proud.

–Som en homosexuell man är det vissa ställen som jag undviker. När jag åker till Kina ljuger jag om att vara gift, och låtsas att jag är singel, säger han till tidningen och fortsätter:

Åker inte tillbaka till Pakistan

– Då lämnar jag ringen hemma.

I och med programmets popularitet och hans öppenhet menar han att det utsätter honom för större risk när han reser till länder där samma acceptans inte finns.

Han nämner bland annat Pakistan där hans familj kommer ifrån.

– Jag kommer nog inte åka tillbaka till Pakistan nu när programmet är ute. Jag vet inte om det är olagligt att vara homosexuell i Pakistan, eller om de bara blundar för det, men jag vill inte riskera någonting.

Det blir en ny säsong

Netflix har nyligen bekräftat att rebooten får en andra säsong till fansens jubel.

Programmet har varit ett av de mest omtalade programmen på Netflix i år och får cred för den smittsamma positiviteten som programmet utstrålar i sitt uppdrag att ge heteromän en självförtroende-boost.

Ett officiellt datum på andra säsongen har ännu inte blivit bekräftat, men avsnitten beräknas vara släppta innan årskiftet.