Favoritresmål: Rom är en riktig favorit, och äta pizza till frukost, lunch och middag!

Sevärdhet jag vill se men inte sett: Kinesiska muren är en dröm. I min hjärna är det lätt snöfall och jag är där själv och fotar utan en massa folk.

I baren beställer jag: Gärna något jag inte testat.

Parfym jag använder: Har sällan parfym, men om  jag har så är det Gucci Guilty.

Tre kända personer jag skulle vilja bjuda på middag: Jag räknar Mandelmanns som en, Oprah Winfrey och Céline Dion. Två sköna personer, en som är bra på att ställa frågor och så lite sång!

Favoritlåt just nu: Vad än radion säger är bra, lyssnar sällan på annat. Om First Aid Kit släppt något så lyssnar jag antagligen på det.

Bok som påverkat mig: Det god franska köket av Julia Child, matkonst!

En egenskap jag skulle vilja ha men inte har: Tålamod, vill att allt händer samtidigt och på en gång.

TV-serie som gjort mig hooked: Stranger Things.

Det äter jag helst till middag: En mustig långkokt gryta med mycket smak.

Jag faller för: Ögon, röst och intellekt – och även stora biceps… (skrattar)

Känd person jag fått höra att jag är lik: Det var någon som sa Kalle Moraeus

Det har jag alltid i kylen: Ägg, smör, mjölk och jäst – alltid redo för bullar.

Här bor jag om 10 år: I ett hus vid en sjö eller havet i Sverige så jag har utsikt mot vattnet.

Podd jag lyssnar på: Ingen, jag har nog med rösterna i mitt eget huvud (skrattar).

En bra fredagskväll innehåller: God mat, vänner och gärna ett glas vin.

Jag klär mig helst i: Funktionskläder, är mycket ute i skogen och de är så sköna.

Jag skulle aldrig klä mig i: Något som inte är skönt.

Min första kärlek lärde mig: Att den första inte alltid är den bästa.

Favoritgodis: Allt som är nytt, plockar alltid bara nya godisar i godishyllan.

Mitt highlight moment hittills: När jag fick mitt första bokkontrakt.

Tidning jag läser: Hoforsbladet.

Jag lägger lite för mycket pengar på: Kläder och lampor.

Bakverk jag äter mest av: Bullar av alla dess slag.

Bakverk jag är bäst på att baka enligt mig själv: Det får bli bullar där också, hembakade bullar är bara godast.