Ibland kan det bli lite tradigt med näven när man ska ha det skönt på egen hand. Så jag kastade mig ut i djungeln av onaniprodukter för alla med kuk, för att se hur man skönast tar saken i egna händer. Och japp, jag kanske är rakt på sak för vissa men jag gillar tydlighet. Jag gick från billig till dyr, från manuell till batteri- och elstyrd, och från lätt till avancerad. Allt för att få grepp om hur man solosoftar på bästa sätt. Så jag låste in mig från junisolen för att göra undersökande, underhållande och penetrerande journalistik. Here we go!

PD X Male Reach Around Stroker (549 kr)
QX QX QX QX
En naturtrogen penis i fantaflesh-material med testiklar som känns otroligt äkta (känslan kan bli ännu mer äkta om man innan användning stoppar den i en plastpåse och lägger den i varmt vatten ett par minuter). Röven känns också mycket realistisk med sin tighta räfflade insida, och det är inte oskönt när egna pungen slår mot den fejkade pungen vid penetration. En liten issue med den här är att den stora slappa kuken  är lite väl sladdrig att hålla i när man är igång. Det förtar liksom känslan lite att hålla i en tokslapp stor gummikuk… Men ändå, som helhet med glid: Het.
549 kr sinful.se

Kiiroo Keon Masturbatur Set
QX QX QX QX
Visst, det känns som att man håller i en sodastreamer över kuken då man fäster den medföljande fleshlighten i en hård plastform. Men jäklar vad skön den är! Du kan välja både längd och hastighet på ”dragen” och det är perfekt att pendla mellan de olika hastigheterna. Jag hade ett par riktigt sköna avslut med den här och skulle rekommendera den till alla dudes jag känner. Stort minus är att allt innehåll på appen man kan koppla ihop den med på feelme.com är straight och handlar om vaginapenetrering, men det kan man ju å andra sidan bara skippa. För den här maskinen står helt på egna ben.
2195 kr sinful.se

Sinful Masturbation Toolbox 3 pack
QX QX QX QX
Förpackningen innehåller tre “ägg” vilket är äggformade ”sleeves”, eller skal, av TPE med olika texturer inuti. En enkel och billig runkhjälp som jag tycker är en grym upptäckt då man trär ägget över kuken och så näven omfamnar ägget och man kan föra det upp och ner. Med lite glid kan äggen ge otroliga avslut och jag är helt klar ”egggad” av den här budgetvarianten av onanihjälpmedel.
159 kr sinful.se

Handy Ultimate 1.1 Handjobmaskin
QX QX

Den här avunkningsmaskinen kan användas som den är eller kopplas till WiFi eller Blutooth och via Handy Connect app. Din partner kan också styra den på distans. Fast jag vet inte… man trär alltså en mjuk ”sleeve” med knottrig textur inuti över kuken, och sen fäster man ett kardborrband runt den och så drar kardborrbandet sleeven upp och ner i olika hastigheter och längd på ”smeken”. Den medföljande apparaten som man pluggar in i eluttaget är svår att balansera intill kuken och den går inte ända ner till botten viket gör att ”smeken” inte blir så långa.  Och om man är storlek mindre i hårt tillstånd har jag svårt att se hur detta skulle vara ett fungerande val.
1645 kr sinful.se

Fleshlight Universal Launch Strokingsimulator
QX QX QX QX QX
I Sex & The City finns ett avsnitt där Samantha ska stänga in sig hela helgen för att bara koncentrera sig på att tillfredsställa sig själv. Det är lite det jag vill göra med den här grymma Rolls Royce-varianten av avrunkningmaskiner. Här fäster du din fleshlight (medföljer inte, men alla modeller ska passa att fästa) i en kraftfull maskin med två handtag som du sedan trycker mot kuken och så förs den upp och ner i olika längdtag och hastigheter. Alltså denna… Det är sjukt skönt att hålla i handtagen, och ger en porrig känsla. Och ännu mer nice att du kan stå upp med den och låta den jobba. Dessutom kan du fästa mobilen i den vilket gör att din sexpartner på distans kan facetajma, eller om du bara vill köra klassisk porr. Den laddas med adapter och kan användas under laddning. Dyr, men helt klart en pjäs värd sitt pris.
2695 kr sinful.se

Fleshlight Flight Pilot Masturbator
QX QX QX QX
En populär och klassisk fleshlight som utsetts till Sex Toy of The Year.  Den är genomskinlig och plasthållaren är diskret i svart. Sleeven kan skapa ett stimulerande vakuum inne i den om man vrider på locket i etuiets botten. Kräver lagom med glid och toppen att man lätt kan rengöra den genom att skruva bort topplocket. Gillar att ingångshålet är runt och ger rövkänsla mer än en vagina som många fleshlights har, man är ju trots allt bög.
499 kr sinful.se